Realty World България

ЗА НАС И ЕКИПА НИ

Основаната през 1973 г. фирма Realty World (Риълти Уърлд), която инвестира 1.5 милиарда щатски долара за промотиране на марката си и с годишен ръст от 30%, е най-бързо развиващия се гигант в сектора за недвижими имоти в САЩ.

Realty World, която през 2005 г. започва да развива дейност в пределите на Турция, още същата година се превръща в най-бързо разрастващата се марка в сектора за недвижими имоти. През следващите 2006, 2007 и 2008-а години, Realty World Турция, продължава успехите си, за което е удостоена с награда за най-бързо развиваща се марка сред всички Realty World страни. След като през 2007 г. организацията става част от структурата на групата Garanti Koza (Гаранти Коза), действащите в границите на Турция нейни офиси, наброяват повече от 200.

След СКТР (Севернокипърска Турска Република), Realty World Турция придоби правото на мастър-франчайз за България и Гърция. С това фирмата продължава успешното си развитие на Балканите.

Мехмет Шюкрю Илкел – Главен изпълнителен директор

Завършва специалност Машинно инженерство в университета Богазичи (Boğaziçi Üniversitesi). След това прави магистратура по Ядрена енергетика в университета Аризона Стейт Юнивърсити (Arizona State University) в САЩ.

От 1985 г. управлява развитието на проектите на фирмата Гаранти Коза в чужбина и отговаря за координацията на електромеханичната част. По-късно се занимава с дейността и управлението в секторите за развитие на международни проекти, инвестиции, обслужване и финанси в създадените от него фирми за строителство и стратегически инвестиции Мимел (Mimel İnşaat ve Strateji Yatırım Şirketleri).

В края на 2003 г. Мехмет Шюкрю Илкел е пръв по покупка на акциите на Гаранти Коза (Garanti Koza), принадлежащи на Балфор Битти (Balfour Beatty) и Коч Холдинг (Koç Holding). А през 2004 г., с решение на Управителния съвет, се реализира продажбата на акциите, притежавани от Група Коч (Koç Grubu) и Балфор Битти (Balfour Beatty) на Шюкрю Илкел. Понастоящем господин Илкел продължава дейността си като Председател на управителния съвет – длъжност, която поема през 2004 г.

Синан Шерифоглу – Генерален мениджър

Роден е през 1963 г. в област Зонгулдак, а по прризход е от град Фъндъклъ, Ризе. През 1984 г. завършва Военноморско училище. Шерифоглу започва кариерата си като военноморски офицер във Военноморските сили. След това последователно през 1990 г. работи като специалист по продажби във фирма The Boots в Лондон, Англия; в периода 1991-1995 г. е мениджър по продажби на оторизираната от BMW търговска фирма Kosifler Oto (Косифлер Ото); 1995-2001 г. е мениджър по продажби в Турция на Doğuş Otomotiv (Догуш Отомотив) – дистрибутор на VW (Фолксваген); 2004-2005 г. е мениджър по продажби в Турция на Baylas Otomotiv (Байлас Отомотив) – дистрибутор на Citroen (Ситроен); в периода 2005-2015 г. е мениджър по франчайз продажби в Дирекция за франчайз развитие в Турция на международната марка Century 21 и генерален директор на Франчайз продажби в Турция. През 2016 г. се присъединява към семейството на Realty World Турция и България, в качеството си на член на Изпълнителния съвет, отговарящ за Продажби и франчайз маркетинг. От 5-ти ноември 2016 г. уважаемият Шерифоглу изпълнява длъжността Генерален директор на Realty World Турция и България.

sinanserifoglu@realtyworld.com.tr