Realty World България

Успехът идва с екипната работа

Илиана Георгиева

„Предпочетохме енергични хора, работещи, фокусирни върху успеха, вършещи работата си с удоволствие и щастливи от работата в екип. Трябва да знаете, че консултантите по недвижими имоти и колегите ни от екипа са ваши съдружници. С работа в екип е много по-лесно да постигнете успех за кратко време“

От колко години сте в семейството на Realty World - Турция? Каква беше предишната ви работа?

От 2,5 години работя в семейството на Realty World – Турция. Преди това близо 8 години работих в офис за недвижими имоти. Реших да свържа знанията ми за сектора, ресурсите и опита ми с корпоративна фирма.

Защо предпочетохте Realty World?

Причината, поради която предпочетох Realty World, е че е част от структурата на групата Гаранти Коза (Garanti Koza Grubu) и е надеждна марка в този сектор. Когато се запознах с Realty World, в София все още нямаше офис. Помислихме си, че ако се задържим в София и увеличим успеха си, България ще говори за нас.

 Какво взехте под внимание при избора на място?

Локацията, да има директен вход, да е популярно и с паркинг.

С какво свързвате успеха на офиса ви за недвижими имоти?

Познаването на силата на екипната работа, чувството за принадлежност, индивидуално брандиране в експертните области, постоянно развитие с обучения.

Възможно ли е хора без достатъчно ресурси и опит да създадат тази работа от нулата?

Да, биха могли. Всеки, който вярва в себе си, с високо самочувствие, в добра среда, с умение да убеждава, със силна комуникация и получил необходимото образование, може да го направи.

Какво бихте препоръчали на предприемачите, които искат да се сдобият с франчайз?

Препоръчвам да се обърнат към успешните в сектора франчайз офиси за недвижими имоти. Когато взехме марката Realty World, първите 2 години обиколихме офисите за недвижими имоти в множество различни райони, за да сдобием с ноухау. Не трябва много да се прибързва, хубаво е да се говори с опитни и успешни в този сектор консултанти за недвижими имоти, които биха могли да помислят за сътрудничество.

Искате ли да добавите нещо?

Трябва да бъдете фокусирани в успеха. Обикновено се започва бизнес за печелене на пари, но в рамките на 1-2 години предприемачите са принудени да го закрият. Трябва да знаете, че консултантите по недвижими имоти и колегите ни от екипа са ваши съдружници. С работа в екип е много по-лесно да постигнете успех за кратко време.