Realty World България

ГРАНД КАНЬОН

Гранд Каньон

Новият стил на живот в София

„Гаранти Коза“ отново поставя началото на един уникален проект. Първият смесен проект на България – Гранд Каньон, се състои от търговски център (мол), хотел и резиденции, включващи 6 блока с 1049 апартамента. Проектът е разположен в квартал „Младост“, който се намира в югоизточната част на българската столица София, точно в сърцето на триъгълника, образуван от центъра на града, бизнес центъра и летището. Транспортът е много удобен. Намира се точно на място, където двете основни линии на метрото, свързващи центъра с летището, се пресичат.

Гранд Каньон София, с модерния си архитектурен силует, простиращ се на площ от 45.000 м2, с 40% зелена площ и открит търговски център, ще се превърне в привлекателен за всички възрастови групи център.

Проектът, който дава на шестте блока имената на най-известните планини в България - ВИТОША РЕЗИДЪНС (VITOSHA RESIDENCE - 19 етажа), ПИРИН РЕЗИДЪНС (PIRIN RESIDENCE - 22 етажа), РОДОПИ РЕЗИДЪНС (RODOPI RESIDENCE - 21 етажа), СТАРА ПЛАНИНА РЕЗИДЪНС (STARA PLANINA RESIDENCE - 19 етажа), СТРАНДЖА РЕЗИДЪНС (STRANDZHA RESIDENCE 16 - етажа) и РИЛА РЕЗИДЪНС & СУИС ХОТЕЛ (RILA RESIDENCE & SWISS OTEL - 30 етажа), ви предоставя модулна архитектура, предназначена специално за вашето удобство и вкус. Проектът, който включва различни жилищни площи във вид на студиа (1+0), 1+1, 2+1 и 3+1, ви дава възможност да изберете площта, която желаете. В проекта са представени предпочитани площи за живеене: апартаментите 1+0 са с площ между 40 м2 и 65,5 м2; апартаментите 1+1 са с площ между 59 м2 и 76 м2; апартаментите 2+1 са с площ между 81 м2 и 118 м2; а апартаментите 3+1 са с площ между 120 м2 и 146 м2. Отделно, към апартаментите, ви е предоставен избор на тераса или градина с площ между 8 м2 и 24 м2.

30-етажният РИЛА РЕЗИДЪНС & СУИС ХОТЕЛ, с модерна архитектура и фасада към планината Витоша, който е част от проекта, от 1-ви до 17-ти етаж ще действа в качеството си на СУИС ХОТЕЛ – представител на една от най-престижните хотелски вериги в света, а от 18-ти до 30-ти етаж – като резиденция с апартаменти.

Търговският център „Каньон“, който по модела на построения в Истанбул едноименен мол, буди огромен интерес в още четири страни, ще предлага най-престижните световни марки и без значение на сезона, ще предлага пазаруване на открито.

„Гаранти Коза“ ви поднася всичко, необходимо за вашия комфорт...

В рамките на проекта, от подлеза на настоящата метростанция ще бъде осигурен директен изход към Гранд Каньон. Също така всеки момент можете да се възползвате от възможността да карате ски в най-известния ски център на София както и от чистия въздух на Витоша планина, чиито поли са покрити със снежна покривка, която ще наблюдавате от балкона на апартамента си...

Подробности за проекта

Локация: София, България
Стойност на проекта: 2.000.000.000 щатски долара
Архитект: Гаранти Коза